...

hemma efter en dag på jobbet har just tagit en dusch och snart ska jag fixa till håret och lägga på lite smink så man ser ut som en ny människa igen..hehe..Imårrn blir det Party... ska bli nice.. hoppas bara vädret är på våran sida men annars får man vara inne inte så mkt att göra åt saken..men kan bli lite jobbigt att grilla om det regnar... jag å Sandra ska iaf å handla allt som behövs ;)

/T

hjälp mig!

kan inte fatta hur detta kan hända mig.. vad ska man ta sig till?
hur kan jag av alla vara så dum?! varför..?
jag vet inte alls vad jag tänkte med eller nått.. eller jag tänkte nog inte alls utan bara gjorde..
snart ska jag kila ner till stan och möta upp Sandra som slutar halv fem. vi ska köpa lite saker tills på lördag
vet inte vad vi ska köpa men det löser sig nog.. hoppas jag.. om vi slår ihop våra kloka så fixar det sig nog..
ikväll blir det nog en film men vet inte vad jag vill se.. med det ordnar sig alltid..

/ T

dagen...

idag är det helt underbart väder... har just fixat till sminket så nu är man snygg igen..hehe..
nu ska jag snart kila ner till stan för att möta upp Sandra, Emelie och pontus... jag å sandra ska iaf äta mat.. efter det blir det väl att dra iväg till jobbet å jobba kvällen lång..hehe..

/ T

kvällens planer...

ikväll blir det bilbingo med emelie :P
Efter det får man se vad som händer :)



/ T

...

idag var det min dag då :p
har varigt helt underbart...trodde inte jag skulle få se solen idag men när man kommer upp till  stugan så vad e d som är där?? joo solen.. varit jätte mysigt att ungås med min kära familj med tårta och massa kakor..hehe..nyss ringde emelie och sa att vi skulle ner på stan och ta en öl... å då ringde jag å frågade sandra om hon skulle med men först ville hon inte men efter lite mera surr så kom hon hit ändå...å nu kom hon in genom min dörr..hehe..
nä nu måste fan piffa till ansiktet så man ser ut som folk...

/ T

helgen

trött som tusan har varit ett jobbig helg med bara en massa jobb.. slutade ett idag vilket var jätteskönt men efter det kom madde och hämtade mig å vi åkte hem till henne och lite senare gick vi runt på stan ett tag.. har varit en jätte trevlig dag med min älskade syster.. Imårrn fyller man år och då beger man sig till stugan för att bli uppvaktad av familjen..hoppas vädret blir bra så man kan ha klänning utan att fyra ihjäl för klänning vill jag ha..hehe.. sandra skulle komma förbi med mina skor jag hade hos henne... få se om några duger att ha imårrn...vill juh ha nått fint...
nu ska jag käka middag.. det blev lins gryta ska bli smarrigt..

// T

Godmorgon!

vaknade sjukt tidigt av mig själv är mera trött men kan inte sova mera så vad ska man göra? jo jag sitter här och kollar på båra bästa år..fattar inte varför jag kollar på det händer juh inget spännande men finns inget bättre att se på så detta får duga...



är  hungrig så borde väl fixa lite kaffe och en macka snart...kaffe har jag druckit sen åtta men borde juh kanske äta nått också.. i helgen blir det bara jobb...

/ T

bakning

idag har jag jobbat sen så lagat lite mat och nyss blev jag klar med bakningen.. har bakat brownie med hasselnötter tills jag fyller år som jag ska bjuda släkten på..om man gillar choklad och nötter så finns det inget godare än detta..




nu måste jag diska undan efter min bakning så det blir fint i köket sen ska jag lägga mig och läsa min bok

/ T

min lediga dag

på min lediga dag har jag inte gjort mycket alls.. var bara hemma hela förmiddagen sen drog jag ner på stan å köpte en present till emil..han fyllde år för ett tag sen men har inte varit där än så han får den på måndag när vi firar min födelsedag..tänkte snart lägga mig i sängen och läsa en bok sen ska jag sova relativt tidigt för ska upp sjukt tidigt som jag börjar kvart i sju imårrn..skulle även behöva städa här hemma men det får bli imårrn efter jobbet.. nu är även min och sandras födelsedagsfest inplanerad å den blir på lördag.. kommer att bli roligt..hoppas bara vädret är på vår sida annars får vi kanske ändra planerna lite...tidigt på måndag blir det att jag och madde åker upp till stugan ska nog baka nått att bjuda släkten på men vet bara inte vad nån som har nått  förslag? nä nu ska jag ta en dusch och sen läsa en bra bok



/ T

underbart...

underbart väder idag..men här sitter jag inne men d har jag inga planer på att göra idag...nämen idag ska jag först på nordea sen på birsta å sen blire jobb ikväll..hoppas detta underbara väder bara håller i sig.. vill juh att det ska kännas som sommar när det e d..inte vara regn å åska som det har varit..
nä nu ska jag kleta på lite smink... så jag hinner med allt innan jag ska börja jbba

/T

städning

har jobbat hela dagen från halv åtta till fem.. det känns så drygt att jobba de tiderna.. sista timmen går så segt ni anar inte... till fyra har man fullt upp sen är det bara att sitta å ta d lungt tills man slutar å d e inte roligt d heller när man bara vill sluta.. men fick sluta några min innan idag så jag hann med bussen.. mötte upp cim på stan och vi åt en sallad sen kollade vi på stan.. hittade ett par skor på dinsko jag ville köpa men jag har juh inte råd.. var mer behov av leggings å en t-skirt.. så d fick det bli istället.. har städat badrummet för en stund sen och damsugat här...det som återstår av min städning nu är att diska och torka golven och jag ska även byta sängkläder.. sen lär det inte hända mera ikväll för ska försöka sova relativt tidigt ikväll så man är pigg och kry imårrn på jobbet.. efter jobbet ska jag åka med mamma och pappa och hälsa på morfar eivor (min moster) är även här hon bor hos morfar så ska bli roligt att träffa henne också var länge sedan.. hon bor juh i vermland så det kan juh förklara saken..
nej men nu ska jag fortsätta med min städning så jag inte får hålla på hela natten...

/ T

;)

nu är man fixad och klar för att bege sig till jobbet.. inge sugen på att jobba ikväll men är bara fyra timmar som jag ska jobba så det e ganska lungt..det är väl bara att härda..hehe.. har även sjukt ont i magen idag.. kan inte fatta varför.. å inte har man några panodil hemma heller så jag får härda ut ändå.. har inte tid att gå till apoteket innan jag börjar heller.. får ta å gå dit imårrn istället... alltid bra att ha hemma plus att jag behöver köpa ögondroppar är så torr i ögonen nu för tiden.. igår jobbade jag å sen var jag ut en sväng med Maja var roligt men är trött idag...sjukt trött men d e sånt man får leva med..hehe..nä nu ska jag välja skor å ta på mig jackan å gå till bussen så man är på jobbet i tid.. skulle juh va illa om jag sitter här för länge och missar bussen så jag blir sen till jobbet :p
har även fått låten cry med mandy moore på huvudet.. sjukt irreterande detta

/ T

...

har jobbat hela veckan och ska även jobba på tandoori ikväll har inget sug för det men det får väl gå ändå...kanske blir bättre bara man kommer dit får hoppas på d.. men ska bara jobba till tio för ska upp tidigt imårrn å jobba.. är ett långt pass men man överlever väl det med...har väl inte lalt för kula arbetsuppgifter men har ändå kul på jobbet...just nu kan man leta efter nån som är fattigare än jag.. skulle behöva pengar är inne på mitt sista ciggpaket nu och sen så e d slut..men kan juh hoppas att jag kan få min lön ikväll annars vet jag inte vart jag ska ta vägen för har inge kaffe heller..vill ha kaffe nu men det går juh ikke.. för jag kan inte trolla.. skulle verkligen vilja kunna det nu..men men..
snart kommer cim hit och jag tänkte att vi skulle sitta ute men jag vet inte längre solen försvann.. vet inte vad som hände var juh sånt fint väder imårrse..men man kanske kan sitta ute ändå e juh inte kallt alls..
nä nu ska jag sminka mig lite så man ser ut som folk..hehe


/ T


:P

n var det sjukt länge sedan man bloggade igen.. har tappat suget lite..eller kanske snarare beror på att jag har jobbat ganska mycket och inte haft tid och ork.. nu har gatufesten börjat och jag håller fortfarande fast vid att jag inte ska gå.. så e d bara.. har tagit på mig en extra dag att jobba nästa vecka.. blir nog bra det..nämen var och badade  på tranviken i söndags sen solade jag och maja lite till i hamnen.. var en sjukt rolig dag det... hoppas det blir fler sånna dagar i sommar.. och det blir det om jag får bestämma.. hoppas bara inte jag jobbar alla fina dagar och är ledig när det e skit väder...men det återstår att se..blir även jobb imårrn ska upp tidigt runt 6 är juh ingen morgonmänniska men det är väl bara att kliva upp och se glad ut.. börjar vänja mig vid det nu.. jobbar juh mest dagar så man har juh inget annat val..
igår efter jobbet åkte jag till cim en stund och solade med henne... har även läst en sjukt bra bok som heter babbeldrottningen... har läst för lite böcker på sistonde men nu hgar jag fått sug för det igen...
nä nu ska jag bege mig till sängen och försöka få lite sömn känns som det kan behövas nu

/ T

RSS 2.0