just hemkommen ;)

har just varit å gott björnstigen..vart pålurad det...sjukt jobbigt.. visste faktiskt inte att dt var som d va...hehe
igår var jag och maria på stan och satt i solen och åt thaimat sjukt gott..sen kom vi på att vi ville spela kubb och så vart det lite senare på kvällen... erik hämtade upp oss i stan också åkte vi ut till hans kompis i matfors å spelade kubb..var sjukt kul.. började även min inskolning idag var mycket nytt emn samtidigt väldigt kul... började halv åtta och tr på fan att jag inte kunde somna inatt heller sista gången jag kollade på klockan var den kvart i fyra och jag som skulle upp kl sex..så vart juh inte mera än två timmars sömn.. men man överlever ändå.. när klockan ringde imårrse kändes det som jag just hade somnat och det var inte mycket mera än så heller... imårrn har jag inskloning med fast då kväll ska bli skönt att inte kliva upp så himla tidigt.. å hoppas dom tycker om mig så jag får jobba där i sommar annars vet jag inte vart jag ska ta mig till.. vill inte direkt vara hemma hela sommaren....jaja.. nä nu ska jag jojna min säng.. sov så sött allihop..

/ T

ö-vik

igår vart det en sväng till ö-vik och sen tillbaka vi hämtade en bil..hade inget bättre för mig så varför inte hänga med...var trevligt...men dock ganska drygt..vart sjukt trött när vi var påväg tillbaka men men sånt e livet...även att Maria ville att ajgs kulle hänga med henne ut men orkade verkligen inte d..var som sagt sjukt trött....idag har Cim varit här vi drack lite kaffe och surrade mycker skit..nice som fan.. ska väl ta å fixa mig lite nu så man blir klar tills man ska jobba...

/ T


grillning vat middag inne

som sagt det åskade och regnade som fan så gick inte så bra med grillning emn vart sjukt gott med mat inne lax, ris, blomkål och sallad mumma... drack lite sen fick vi för oss att vi skulle gå ut och så blev det.. sandra och Erika hade inga kläder men det fixade jag...hehe... vi drog ner vid elva och träffade maria på anvet.. sen blev det dallan sjukt lång kö kan inte fatat att alla ska dit när jag vill dit..hehe..var supernice kväll..

/ T

Panik

fick det största jävla paniken igår...skulle ha behövt råd men ingen vet juh vad dom ska säga...å vet inte vad ajg vill höra heller...när allt känns okey så blir det nått nytt..så har det alltid varit och just nu känns det som det inte kommer att bliu nån förändring på dethär...fattar inte verför jag känner såhär...varför? vill juh inte  ens detta...jaja kan juh bara hoppas att allt ordnar sig till det bästa...

/ T

mobil,jobb,stan,tvätta och grillning ;)

fick låna en annan mobil av pappa en gammal en men det får funka sålänge huvudsaken man har en mobil som man kan få batteri i..pappa skulle kolla på mobilen om det gick att fixa hoppas verkligen d...
Även att dom ringde från kristinelunds äldreboende igår kväll, det handlade om att få jobba där i sommar... har juh inget annat å skulle vara guld värd om jag fick jobba där.. ringde upp henne idag och lämnade en referens så får hoppas att hon ringer mig nån dag...men det lät positivt igår iaf... så det är bara att vänta och hoppas..min sommar aksnke blir räddad ändå trots allt.. skönt att vara ledig men skulle juh bryta ihop efter tre veckor...kommer nog vara ledig  lite även om jag får detta jobb... Idag har jag varit på stan med Blomberg och tog en fika  Maria kom också men nästan när hon kom var jag tvungen att dra för jag har tvättstuga...tråkigt men det är sånt man måste göra...hade även sjukt mycket disk som jag just diskat har inte kunnat diska på sjukt länge eftersom jag var tvungen att flytta alla mina vinglas in till köket när jag skulle få ommålat och då stod dom vid diskstället...men men nu e d fixat...Maria aknske skulle komma hit men när jag ringer vill hon inte svara så får se hur det blir med den saken skulle vara trevligt med lite sällskap..
Även att jag å Sandra ska grilla imårrnkväll och att syster och barnen ska komma så grillningen får bli efter dom har varit här...har varit sjukt sugen att grilla i många dagar och sen frågar sandra mig om vi ska grilla nån dag å d e klart ajg e på...

/ T

...

tror jag måste döda min mobil...
som alla vet så funkar laddningen sisådär men nu idag funkar det inte alls... och att folk kommer till mobilsvar när dom ringer är juh inte najs det heller....fan så jävla less på denna mobil...fattar inte vad problemet är... fick damp förut med...

/ T

hmm....

Allt börjar kännas bättre nu iaf fast bra är det inte den ständiga frågan är juh varför? och om inte jag kan svara på den vem skulle då kunna det? Idag 'är en underbar dag vad kan man mera önska än sol och är även på ett strålande humör inget skulle kunna göra mig arg idag..
I helgen vart det jobb såklart och igår vart det även utgång med maja var nice som fan var länge sedan jag var ut med henne...försökte även få ut Maria men hon ville inte men en av anledningarna till det var att hon skulle upp och jobba tidigt idag...nu sitter jag bara här å gör inte mycket måste även gå å köpa kaffe och balsam så jag kan bli en ny människa...sen ska jag laga lite käk och bara mysa ikväll..
/ T

birthday.se

satt och kollade på birthday.se och skulle kolla hur gammal en viss person var och efter det hade jag lite tråkigt så jag kollade på mitt namn och vad som har hänt samma dag som jag fyller år under åren asså...

detta kom fram..inte så roliga saker men men

2003 - Den här dagen avlider Bob Hope, engelsk-amerikansk entertainer och skådespelare.
1993 - Kubanen Javier Sotomayor sätter nytt världsrekord i höjdhopp genom att klara 2,45 meter.
1984 - Den här dagen avlider James Mason, brittisk skådespelare.
1981 - Den här dagen avlider William Wyler, amerikansk regissör.
1981 - Den här dagen föds Ulf Einarsson, svensk bandyspelare.
1980 - Mohammad Reza Pahlavi, shah av Iran 1941?79, avlider p g a cancer. Med västerländska förebilder försökte han industrialisera, sekularisera och upprusta landet. Hans »vita revolution» ? sociala och ekonomiska reformer, med bland annat kvinnlig jämställdhet ? godkändes via en folkomröstning 1963. Men den ringa hänsynen till de traditionella islamiska värderingarna sågs med oblida ögon från religiöst håll. 1978 utbröt massiva demonstrationer mot shahens styre och 1979 tvingades han lämna landet tillsammans med sin familj och dog i landsflykt i Egypten. Ny ledare i Iran blev ayatolla Khomeyni.
1980 - Den här dagen avlider Mohammad Reza Shah Pahlavi, iransk shah.
1978 - Den här dagen avlider Gösta Wallenius, svensk textförfattare, kapellmästare, kompositör och arrangör av filmmusik.
1976 - En jordbävningskatastrof drabbar Tangshan i Kina och mellan 255.000 och 655.000 människor mister sina liv. Osäkerhet om antalet döda p g a att det kommuniststyrda Kina inte vill kommunicera fakta kring katastrofen. Styrkan på jordbävningen uppmäts till 7,5 på Richter-skalan.
1975 - Den här dagen föds Ara Abrahamian, svensk brottare.
1968 - Den här dagen föds Julian McMahon, australisk skådespelare.
1955 - Den här dagen avslutas den allierade ockupationen av Österrike.
1953 - Den här dagen tar Koreakriget slut. Stilleståndsavtal undertecknas av USA, Kina, Nordkorea och Sydkorea.
1950 - Den här dagen föds Claes Eriksson, svensk revyartist.
1946 - Den här dagen avlider Gertrude Stein, amerikansk kulturpersonlighet, avantgarde-författare.
1942 - Det första slaget vid el-Alamein slutade den här dagen efter 17 dagars strider. De brittiska styrkorna besegrade tyskar och italienare och hindrade därmed axelmakternas styrkor under Erwin Rommels befäl från att avancera in i Egypten. Slaget anses som det första avgörande slaget som vanns av den allierade sidan. Det var efter denna seger som Winston Churchill yttrade sitt klassiska: "This is not the end. It's not even the beginning of the end. But it is, God willing, the end of the beginning."
1939 - Den här dagen utkommer Uppsala-akademikern Gösta Knutsson med sin första bok om katten Pelle Svanslös.
1923 - Den här dagen föds Masutatsu Oyama, koreansk grundare av karatestilen kyokushinkai.
1912 - Denna dag avslutades Stockholmsolympiaden 1912 med en bankett på restaurang Hasselbacken. Internationella Olympiska Kommitténs ordförande, Pierre de Coubertin, sade följande i sitt tal: "Det har blivit tradition att det sista som sägs på de Olympiska Spelen är att hylla nästa spel. Därför föreslår jag, i IOK:s namn, att vi höjer våra glas för de VI:e Olympiska Spelen. Må de, liksom sina lysande föregångare, bidra till det allmänna bästa, till mänsklighetens fulländning! Må de förberedas i fredliga tiders fruktsamma och mödosamma arbete! Må de, när den dagen kommer, firas av all världens folk i glädje och endräkt."
1866 - Den här dagen knöts Europa ihop med Amerika med hjälp av en transatlantisk telegrafkabel. Detta skedde när fartyget The Great Eastern (byggt av den brittiske ingenjören Brunel) anlöpte Heart?s Content på Newfoundland. Mannen som ledde arbetet hette Cyrus Field och var amerikansk finansman. Redan 1858 fanns en kabel mellan Irland och Newfoundland, men den fungerade bara i 20 dagar.
1844 - Den här dagen avlider John Dalton, brittisk kemist och fysiker.
1841 - Den här dagen avlider Michail Lermontov, rysk poet.
1839 - Den här dagen, sjusovardagen, sker grundandet av Wikningskommissionen i Linköping som en drift med ordensväsendet. Wikningskommissionen finns kvar i våra dagar.
1824 - Den här dagen föds Alexandre Dumas d.y., fransk författare.
1816 - Den här dagen avlider Olof Tempelman, svensk arkitekt, professor vid Konstakademien från 1779.
1773 - Den här dagen föds Jakob Aall, dansk statsman, författare och industriidkare.
1759 - Den här dagen avlider Pierre Louis Moreau de Maupertuis, fransk astronom och geodet.
1742 - Den här dagen föds Rutger Macklean, svensk friherre, politiker och skiftesreformist.
1714 - Den här dagen står slaget vid Rilax (Bromarf socken invid Hangö udd), där Nils Ehrenskiöld med sex galärer länge håller stånd mot 115 ryska.
1667 - Den här dagen föds Johann Bernoulli, schweizisk matematiker.
1518 - Den här dagen står slaget vid Brännkyrka, då riksföreståndaren Sten Sture d.y. leder en svensk bondehär till seger över danskarna.
1214 - Den här dagen står slaget vid Bouvines, där kung Filip II August av Frankrike besegrar en koalition bestående av bla. den tysk-romerske kejsaren Otto IV och den engelske kungen Johan utan land.



vill inte....

orkar inte med detta....vill inte tänka & känna såhär...blir inte direkt bättre när jag är själv.. skulle nästan göra allt för att kunna koppla bort..alla tankar & känslor...hmm men det vet jag juh jag att det inte går...å inte bättre att Sandra tycker att det är kul..
Sandra kom även hit imårrse och bjöd mig på frukost..mumms...hon kom främst hit för att få se målaren som är sjukt snygg..men han kom aldrig eller jo d gjorde han men inte innan vi gick...hon skulle jobba och jag träffa cim...tack gumman för en underbar dag...såå kul att vi har börjat att umgås igen...han hade varit här medans jag var på stan å fikat..även att han bara hade målat taket..detta kommer att ta en evighet...jag som trodde och hoppades att det skulle vara fint tills i helgen men det kan jag nog glömma.. imårrn blir det birsta med cim..

/ T

målare

Idag fick jag ett samtal konstig nummer funderade vem d va men d e klart jag svarade hehe... Å d va en målare som ska komma hit och måla om mitt vardagsrum bestämde med han att han skulle komma idag han skulle hämta nyckel och ge mig lite altenativ om färfg fanns åtta att välja mellan dom flesta tråkiga men nu har jag äntligen bestämt mig för en av dom...även att han glömde att ta nyckel men får ta å vara hemma när han kommer annars blir det problem..Mamma och pappa var nyss här å hjälpte mig att flytta ihop möblerna till mitten av rummet för att flytta vetrinskåpet själv skulle jag aldrig klara...ser ut som ja vad ska man säga ett bombnedslag av möbler just nu men man måste juh klara av det några dagar för att få lite fint..hehe...Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att Maria och Erik ska komma förbi så vi kan hitta på nått skoj vet inte vad det blir men men...nått iaf..vill inte bara sitta inne och helst inte när det ser ut så här i lägenheten...idag var jag på stan och tog en fika med Cim och sen gick vi hit och surra lite skit..

/ T

Ångest

kul igår men känns som en ångest börjar smyga sin fram...känner mig sjukt konstig..fatatr inte varför...borde juh inte ens ha ångest..har juh inte gjort nått som är fel ens...fattar inget just nu... jaja men allt går väl över med tiden får jag hoppas

/ T

jag säger bara.....

kliande utslag,crosstrainer och kräkningar.....

Utslagen börjar jag bli måttligt less på fattar inte varför jag ska få dom.. sen tränade jag på min crosstrainer förut och det var skönt som fan...För en timme sedan började jag kräkas som fan...Va fan är detta...Det hade väl räckt med utslagen men nej då jag ska börja kräkas med...Fy fan för detta...Hoppas att det går över...

/ T

kan inte fatta....

vad jag fått för jävla utslag... Eva ringde å jag berättade hon sa att det kanske kunde vara vattenkoppor men det tror jag att jag haft.. Mamma visste inte....Hon är glömsk kan man säga...hehe..
Sen sa mamma även att det kanske kan vara bältros... Jag gogglade lite å gämförde å d såg faktiskt ut som d.
Fan att man ska få allt man kan få..Blir så less....om det inte blir bättre eller så så måste jag ringa vårdcentralen imårrn.... Kan juh inte gå på praktiken heller för det kan juh smitta... Det gör juh det på folk som har svagt imunförsvar å man ska juh inte gissa... det e jävligt dumt....
hmmm inte så mycket mera att berätta om.. Händer inte mycket just nu....

/ T

RSS 2.0